هزینه بیزینس کوچینگ چقدر است؟
امروزه می شود گفت اداره هر کسب و کاری چه کوچک و چه بزرگ، بدون استفاده از خدمات بیزینس کوچینگ تقریبا غیر ممکن و یا بسیار دشوار است. چرا که بیزینس کوچینگ به شما کمک می کند تا ارزیابی دقیقی از وضعیت کسب و کار خود داشته باشید و نقاط ضعف و قوت خود را به عنوان کارآفرین و مدیر کسب و کار شناسایی کنید. هزینه بیزینس کوچینگ نیز یکی از مواردی است که باید به آن دقت شود.
سپس با توجه به این موارد، مسیر آینده برای رسیدن به اهدافی که در سر دارید را مشخص کنید. اداره کسب و کار با استفاده از خدمات بیزینس کوچ، بسیار اصولی تر و مطمئن تر پیش خواهد رفت و شما نه تنها می توانید از بروز ضررهای هنگفت جلوگیری کنید، بلکه می توانید به سودی چند برابر چیزی که انتظار دارید برسید؛ بنابراین می شود استفاده از بیزینس کوچ و کوچینگ را یک سرمایه گذاری مطمئن به حساب آورد؛ اما این سرمایه گذاری چقدر هزینه به همراه دارد؟ در این مطلب به این سوال پاسخ می دهیم که هزینه کوچینگ تجاری به چه مواردی بستگی دارد.
هزینه بیزینس کوچینگ چقدر است؟
به طور کلی هزینه بیزینس کوچینگ به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد. ما در ادامه به بررسی این عوامل پرداخته ایم اما اگر می خواهید خیلی زود یک پیش فرضی از هزینه بیزینس کوچینگ داشته باشید، خوب است نگاهی بیندازیم به میانگین درآمد کوچ ها در آمریکا.
- اکثر لایف کوچ ها یا همان مربی های زندگی، بین ۷۵ تا ۲۰۰ دلار آمریکا به ازای هر ساعت کوچینگ دریافت می کنند.
- بیزینس کوچ ها بین ۱۷۵ تا ۲۵۰ دلار آمریکا به ازای هر ساعت کوچینگ هزینه دریافت می کنند.
- بیزینس کوچ های اجرایی ممکن است حدود ۴۰۰ دلار در هر ساعت کار دریافت نمایند.
همانطور که مشاهده می کنید، کوچینگ در جهان به عنوان شغلی نسبتا پر درآمد شناخته می شود. البته توجه داشته باشید که قیمت های بالا برای کوچینگ در جلسات خصوصی در نظر گرفته شده اند. بسیاری از صاحبین کسب و کار برای کاهش این هزینه ها، از دوره های کوچینگ چند نفره استفاده می کنند. اگر چه در این دوره ها تمرکز کوچینگ بر تک تک اعضای گروه نسبت به جلسات خصوصی کمتر است، اما هزینه آن نیز به همین نسبت کمتر است.
بعضی از کوچ ها نیز به شکل آنلاین بیزینس کوچینگ را انجام می دهند که طبیعتا قیمت آن نیز پایین تر از جلسه خصوصی است. بعضی از کوچ ها نیز، پیش پرداخت کمی دریافت می کنند اما طبق قرارداد از شما میخواهند تا در درصدی از سود درآمد بیزینس شما شریک شوند.
اکثر کوچ ها، خدمات خود را دسته بندی می کنند و بر اساس استطاعت مالی مراجعین، انواع سرویس های بیزینس کوچینگ را به او ارائه می دهند. در ادامه به این انواع خدماتی که در بیزینس کوچینگ ارائه می شود نگاهی می اندازیم.
بیزینس کوچ چه کار می کند و هزینه بیزینس کوچینگ چقدر است؟
قبل از هر چیز، توجه داشته باشید که بعضی از کوچ های فعال در بازار بیزینس کوچینگ، در واقع خودشان خود را به عنوان کوچ و مربی معرفی می کنند اما در حقیقت تخصصی در این زمینه ندارند و تجربه بسیار اندکی دارند. این افراد با ارائه قیمت های پایین تر تلاش می کنند مراجعین را جلب کنند.
ممکن است که شما نیاز به خدمات ویژه ای نداشته باشید و این دسته از مربی های خود خوانده کار شما را راه بیندازند؛ اما اگر می خواهید به شکل اصولی و مطمئن گام بردارید، بهتر است به دنبال بیزینس کوچ های معتبر، شناخته شده و با تجربه بگردید.
مطمئن باشید سرمایه گذاری روی چنین بیزینس کوچ هایی کاملا ارزشش را دارد و بعد از مدتی خواهید دید که چقدر در تعیین مسیر درست برای کسب و کار شما، وجود یک بیزینس کوچ حرفه ای و مجرب ضروری بوده است.
در اینجا خدماتی را که یک بیزینس کوچ معتبر و با کیفیت ارائه می دهد معرفی می کنیم:
- کمک به صاحبین کسب و کار و کارآفرینان تا تبدیل به مدیران و رهبران قوی و با اعتماد به نفس شوند.
- ایفا کردن نقش یک مشاور و گوش شنوا که به ایده ها و تفکرات شما گوش می دهد و به شما کمک می کند تا اهداف و دورنمایی که برای بیزینس خود متصور هستید را شکل دهید.
- ارائه خدمات در حکم یک شریک قابل اعتماد و مسئولیت پذیر که در عین حال به شما کمک می کند تا انگیزه خود را حفظ کنید و با استفاده از تکنیک های مختلف کوچینگ و روانشناسی، کارایی شما را افزایش می دهد.
- گوش دادن به مشکلات شما و ایده هایی که برای رفع آن در نظر دارید. همچنین او ایده های خود را برای رفع این مشکلات به شما پیشنهاد می دهد.
- ارائه توصیه ها و دستورالعمل های واضح و مناسب برای اداره امور روزمره و روتین کسب و کار.
- ارائه نکاتی برای ساخت و راه اندازی یک کسب و کار جدید از نقطه صفر.
- شناسایی نقص ها و اشکالاتی که در ساختار و مدیریت کسب و کار شما وجود دارد و کمک برای رفع آن ها قبل از آن که باعث بروز ضرر شوند.
- ارائه ایده ها و طرح هایی دقیق با تکیه بر دانش و تجربه خود برای نجات یک کسب و کار در حال سقوط و یا ارتقا یک کسب و کار به سطوح بالاتر.
همانطور که می بینید بیزینس کوچینگ خدمات متنوعی را شامل می شود. شما به عنوان یک مدیر کسب و کار و یا کارآفرین، لزوما به همه این خدمات نیاز نخواهید داشت. در نتیجه می توانید برنامه کوچینگ متناسب با خود را پیدا کنید و فقط برای خدماتی که نیاز دارید پول پرداخت کنید. چرا که هر چقدر که موارد کمتری از این لیست را استفاده کنید، هزینه کمتری را نیز پرداخت خواهید کرد.
به عنوان مثال، چند مورد اولیه در این لیست جزو مواردی هستند که تقریبا هر کوچ یا همان مربی می تواند آن ها را ارائه دهد و نیاز به دانش اقتصادی چندانی ندارند. به همین دلیل هزینه آن ها از موارد انتهایی لیست که نیاز به تجربه، دانش و مهارت ویژه ای دارند بسیار کمتر است.
همچنین در بازار بیزینس کوچینگ، تقاضا برای کوچ هایی که در موارد انتهایی تخصص دارند بسیار بیشتر است. در نتیجه هزینه بیزینس کوچینگ و استفاده از خدمات مربی که این توانایی ها را دارد نیز بیشتر است.
تفاوت هزینه بیزینس کوچینگ برای کسب و کار های کوچک و بزرگ
چالش هایی که مدیریت یک کسب و کار نوپا و کوچک با آن مواجه است، به طور کلی با چالش ها و مشکلاتی که کسب و کار های بزرگ و عظیم با آن رو به رو هستند متفاوت است.
در نتیجه اگر صاحب کسب و کار کوچکی هستید، لازم نیست به دنبال بهترین مربی در بازار بیزینس کوچینگ باشید تا موفقیت شما را تضمین کند. شما می توانید با استفاده از خدمات مربی که تجربه کار با بیزینس های هم سطح شما را داشته است نیز به هدف مطلوب خود برسید و آرام آرام کسب و کار خود را گسترش دهید.
از طرف دیگر برای کسب و کارهای بزرگ و میلیارد تومانی، از آن جایی که نیاز به صرف وقت و انرژی بیشتری است، مربی طبیعتا هزینه بیشتری نیز دریافت می کند. همچنین یک بیزینس کوچ موفق می تواند با استفاده از دانش، مهارت و تجربه خود باعث شود تا شرکت های این چنینی به سودی چشمگیر و باورنکردنی دست یابند. این عامل دیگری است که باعث می شود ارزش بیزینس کوچینگ در مقیاس شرکت های بزرگ بیشتر باشد.
دیدگاهتان را بنویسید