شروع کسب و کار بدون هیچ چیزی
برای همه افراد ممکن است شروع کسب و کار کمی دلهره آور باشد. ترس از نداشتن سرمایه اولیه کافی یا ایده ای جذاب برای فروش محصولات یا خدمات. با این حال بدون داشتن هیچ چیزی نیز می توان بیزینس و تجارت موفقی راه اندازی نمود.
همواره زمانی که صحبت از راه اندازی و شروع و کسب و کار می شود، در وهله اول سرمایه اولیه مدنظر قرار می گیرد. واقعیت این است که بسیاری از مشاغل برای شروع به سرمایه اولیه هنگفتی نیاز نداشته و می توان با مبالغ محدود نیز آنها را راه اندازی کرد.
با این حال راه های مختلفی برای جمع کردن سرمایه در جهت شروع کسب و کار موجود می باشد. موارد زیر از جمله این روش ها می باشند.
- از خود بپرسید که بدون داشتن سرمایه اولیه چه کاری می توانید انجام دهید تا از این طریق کسب درآمد کنید.
- پس از انداز حداقل 6 ماه زندگی خود را صرف راه اندازی کسب و کار خود کنید.
- از دوستان و آشنایان خود برای شروع کسب و کار کمک بگیرید.
- در صورت نیاز به پول نقد اضافی، برای دریافت وام مشاغل کوچک اقدام کنید
با کمک گرفتن از 4 روش فوق می توانید تا حدی سرمایه اندکی جمع کرده و برای شروع کسب و کار خود اقدام نمایید.
مراحل گام به گام شروع کسب و کار
پس از اینکه متناسب با ایده تجارت خود سرمایه کافی جمع کردید، باید به فکر شروع کسب و کار اما به روش اصولی باشید. به یاد داشته باشید که تنها سرمایه اولیه کافی دلیلی برای موفقیت در تجارت نخواهد بود. اینکه بدانید این سرمایه در چه راهی و به نحوی مورد استفاده قرار گیرد، اهمیت زیادی دارد.
1. در مورد بازار تجارت مورد نظر خود تحقیق کنید
در مورد صنعت و تجارت مورد نظر خود در گوگل جستجو کرده تا درباره بازار کار آن تحقیق نمایید. در صورتی که متوجه شدید از بازار کار خوبی برخوردار است، می توانید بر روی آن صنعت سرمایه گذاری کرده و بیزینس خود را آغاز نمایید.
2. برای خود یک هدف مالی قابل دسترس تعیین نمایید.
سعی کنید هر 6 ماه یکبار برای خود یک هدف مالی تعیین کرده تا به آن دست یابید. اینگونه با رسیدن به هدف خود انگیزه و اشتیاق کافی پیدا کرده و ناامید نخواهید شد.
3. متناسب با تجارت خود یک وب سایت طراحی و راه اندازی کرده و محتوای مفیدی به اشتراک بگذارید.
به اشتراک گذاری مطالب، محصولات و یا معرفی خدمات خود از طریق یک وب سایت می تواند تا حد زیادی برای شروع کسب و کار شما مفید باشد. چرا که بسیاری از مشتریان از طریق مطالعه و مراجعه به وب سایت شما می توانند با انواع خدمات و محصولات شما آشنا شده و از طریق آنلاین ثبت سفارش نمایند.
4. یک لیست از ایمیل ها تهیه نمایید.
ایمیل و بازاریابی از طریق ایمیل یکی دیگر از اقدام های مهم برای شروع کسب و کار است. شما می توانید از طریق ایمیل به افرادی که از وب سایت شما بازدید کرده اند، درباره محصولات و خدماتی که در آینده به فروش می رسانید، اطلاع داده تا آنها را به مشتری تبدیل نمایید.
5. یک محصول یا خدمات خود را به فروش برسانید.
با کمک لیستی که از طریق ایمیل تهیه کرده اید، می توانید نیاز مخاطبان و مشتریان خود را از طریق آن به فروش محصول مورد نظر آنها بپردازید. دقت داشته باشید که با توجه به هدف مالی که برای 6 ماه آینده تعیین کرده اید، باید سریعتر اقدام به فروش محصولی کنید که مخاطبان بیشتری دارد.
سعی کنید رابطه خود با مشتریان خود را حفظ کرده تا بتوانید نیازهای آنها را بهتر بشناسید.
6. شروع کنید.
بسیاری از افراد قبل از راه اندازی و شروع کسب و کار خود به مسائل جانبی نظیر نسخه ها، نام برند تجاری و غیره فکر می کنید. اگرچه برای داشتن تجارتی موفق تمامی این موارد لازم است، اما در ابتدای کار تنها موجب اتلاف وقت می گردد.
می توانید محصولات خود را به فروش پیش فروش عرضه کرده و از این طریق مشتری جذب نمایید. این روش نیز می تواند تا حد زیادی در موفقیت شما نقش داشته باشد.
فیسبوک که امروزه مخاطبان زیادی دارد نیز از صفر شروع کرده و با صبر و گذر زمان توانسته تجارت خود را گسترش دهد. با گذر زمان و جذب مشتریان بیشتر می توانید بیزینس خود را رونق داده و تمام نقص های موجود را برطرف نمایید.
تنها چیزی که برای شروع کسب و کار مهم است، این است که از روند کار و فعالیت خود لذت ببرید. به این ترتیب انگیزه و اشتیاق بیشتری برای ادامه راه خواهید داشت. استیو جابز در این باره می گوید: کار شما قرار است قسمت بزرگی از زندگی شما را پر کند و تنها راه رضایت واقعی، انجام کاری است که فکر می کنید کار بزرگی است و تنها راه انجام کارهای بزرگ، دوست داشتن کاری است که انجام می دهید.
بسیاری از افراد بزرگ نظیر بیل گیتس نیز برای شروع کسب و کار خود انگیزه و هدفی داشتند. در کنار انگیزه و هدف، یک کوچ باتجربه به آنها کمک کرده تا بتوانند نقص های تجارت و طرح تجاری خود را پیدا کرده و آنها ار اصلاح نمایند.
یکی از کوچ های باتجربه در ایران که می توانید در این زمینه به شما کمک بسیاری نماید، ابوالفضل حصارکی می باشد. ابوالفضل حصارکی با سالها تجربه در زمینه بیزینس کوچینگ توانسته 5599 دانشپذیر موفق در سراسر زمینه های تجاری پرورش دهد.
وی با ارائه مهارت های اصولی کسب و کار، روش های نوین شروع کسب و کار و چگونگی برطرف سازی مشکلات تجاری می تواند در موفقیت تجارت شما سهیم باشد. تمامی دوره ها و آموزش های بیزینس کوچینگ ابوالفضل حصارکی دارای مجوز از وزارت ارشاد کشور بوده و خود نیز دارای مربی گری و اقتصاد از سازمان فنی و حرفه ای کشور می باشد.
یک کوچ باتجربه و هدفمند، در ابتدا انگیزه و امید کافی در دانشپذیران خود ایجاد کرده تا افراد تا انتهای مسیر موفقیت روحیه خود را حفظ نمایند. از طرفی با بررسی مشکلات تجارت خارج از گود و به صورت اجمالی به شما در یافتن نقاط ضعف کمک می نماید. برای بهره مندی از اطلاعات ارزشمند ابوالفضل حصارکی می توانید در دوره های وی شرکت نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید